Twitch Hilesi 2021 Nasıl Yapılır – Bedava Prime Abone Olma ( %100 Çalışlıyor)

Selamlar dostlar ben Ahmet. Bulduğumuz bu yöntemle artık hiç bir ücret ödemeden Twitch Prime üyesi olabilirsiniz. Son derece hızlı ve kusursuz şekilde çalışan bir hiledir. Prime abone olma hilesi en güncel halindedir bu yüzden bütün sürümlerde geçerli bir yöntemdir. Server hesaba Prime gönderiyor. İnternette dolaşan bir sürü Twitch için hile olmasına rağmen denediğinizde görecekseniz bu en çalışan olanı dostlar. Her birini yabancı olanlar dahil denedim.

Peki nasıl yapılır bu hile şimdi bunu konuşalım kankalar. İlk olarak Twitch uygulamasının telefonunuzda yüklü olması gerekiyor. Ancak butonda yer verdiğimiz siteye telefondan girmelisiniz. Telefondan tekrar websitemizi açın ve butona öyle tıklayın. Eğer laptoptan girerseniz büyük ihtimalle hile çalışmayacaktır. Alttaki mavi butona tıkladığınız zaman sistem uygulamaya bağlanıp gereken yerleri düzenliyor böylece Twitch modlanmış oluyor. Bu yaptığımız işlemler herhangi bir şekilde uygulamayı kullanabiliyorsunuz. Edit işleminden sonra ücretsiz Prime Twitch hesabınıza aktarılıyor. Aşağıdaki butona tıklayıp siteye geçiş sağlayabilirsiniz. Kullanacağımız yöntem çok hızlı ve güvenli bir yöntemdir. Bağlantı çoğu zaman onay isteyebilir. Bu sunucu ve sistemi korumak için oluşturulmuş kısa bir adımdır.

İnternette bir sürü yöntem var ve inanın ki neredeyse hepsini denedim ve sizlerle en güvenilir ve hızlı olanı bu sayfada yer alan sizlerle paylaştığım yöntemdir. Bu metod aşama aşama devam ediyorum. Öncelikle siteye giriş yapıyorsunuz daha sonra Twitch Hile 2021 mobilde yüklenmişse sistem algılıyor.
Bir adım sonra bedava Prime Hilesi gerçekleşiyor. Bedava Prime uygulamanıza gidiyor. Ücretsiz Twitch Prime yöntemi aynı anda farklı bir şeydir.

4 thoughts on “Twitch Hilesi 2021 Nasıl Yapılır – Bedava Prime Abone Olma ( %100 Çalışlıyor)”

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir